Finance Quarter Training Q3'22
Quiz
•
Fun
•
Professional Development
•
Medium
Seejia Koo
Used 11+ times
FREE Resource
8 questions
Show all answers
1.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
30 sec • 5 pts
Question 1: Which of the following is NOT a SEC filing form ?
A. Form 10-Q
B. Form 110
C. Form 10-K
D. 8-K
Answer explanation
Answer: Form 110 .
We only have form 10-K , 10-Q and 8-K for SEC filing.
2.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
30 sec • 5 pts
Question 2: How often must a 10-K be filed ?
A. Annually
B. Quarterly
C. Once a month
D. Bi-annually
Answer explanation
Answer: Form 10-K to be filed annually by the Company about its financial performance.
3.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
30 sec • 5 pts
Question 3: Which of the following is NOT found in a 10-Q?
A. Financial Statements
B. Risk Factors
C. Report of Independent Registered Public Accounting Firm (Auditors' Report)
Management's discussion and analysis of financial and result of operations (MD&A)
Answer explanation
Answer: Report of Independent Registered Public Accounting Firm (Auditors' report)
This is only available in 10-K filing.
4.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
45 sec • 5 pts
Question 4: Which of the following need to be eliminated from Consolidated Financial statement, except.....
A. Intercompany Sales & Purchases
B. Intercompany Dividends
C. Realized Intercompany Profit
D. Intercompany Receivables & Payables
Answer explanation
Answer: Realized Intercompany Profit
It is because its had sold to 3rd party.
Elimination is only required when there is an Unrealised Intercompany Profit (UIP).
5.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
45 sec • 5 pts
Question 5: Which of the following will cause intercompany transactions (P&L) differences at Group ?
I. Both entities posted different SGD amount
II. Both entities posted same document currency (USD) but they are different functional currency entities (Company A: MYR vs Company B: USD)
III. Both entities posted same document currency (USD) and also having same functional currency (EUR)
A. I only
B. I and II
C. I and III
D. II and III
Answer explanation
Answer: I and II
I. Different amount posted
II. Conversion from DC to FC for Company A is based on daily rate and Translation from FC to GC is using average rate . Hence it will give rise to a different amount compared to Company B without conversion and translation.
6.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
45 sec • 5 pts
Question 6: Which of the following is NOT a characteristic of an ASR ?
A. An ASR allows a public company to expeditiously buy back large blocks of its outstanding shares from the market
B. No limit to the max number of shares to be repurchased
C. There is a limit on the maximum number of shares that can be repurchased per day
D. Repurchase of shares occurs on a single day
Answer explanation
Answer: There is a limit on the maximum number of shares that can be repurchased per day.
This is only applicable in Open Market Repurchase ("OMR")
7.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
30 sec • 5 pts
Question 7: Which of the following is NOT a positive impact of an ASR ?
A. Ability to reduce share count instantly
B. Creates a market event that increases volatility in the near-term
C. Increases EPS over the long-term
D. Prevent the involvement of activist investors
Answer explanation
Answer: Creates a market event that increases volatility in the near-term
Reason being this is a negative impact of an ASR.
8.
MULTIPLE CHOICE QUESTION
45 sec • 5 pts
Question 8: Which of the following costs are Not Allowed to be capitalized (I.e., must be expensed in the period incurred)?
A. Costs that are explicitly chargeable to the customer under the contract
B. Bid, proposal, and selling and marketing costs incurred in connection with the pursuit of the contract
C. Direct labor (e.g., salaries and wages of employees who provide the promised services directly to the customer)
D. Direct materials (e.g., supplies used in providing the promised services to a customer)
Answer explanation
Answer: Bid, proposal, and selling and marketing costs incurred in connection with the pursuit of the contract.
Reason being these are not incremental cost of a contract which costs will be incurred even without the contract, hence it should be expensed off.
Similar Resources on Wayground
10 questions
July 2021 - Sports!
Quiz
•
Professional Development
10 questions
Valentine’s Day
Quiz
•
Professional Development
10 questions
TINTA FAMILY SPORTS DAY 2019
Quiz
•
Professional Development
10 questions
Teen Wolf
Quiz
•
KG - Professional Dev...
10 questions
Quiz
Quiz
•
Professional Development
10 questions
Sing Movie quiz
Quiz
•
KG - Professional Dev...
11 questions
1- ÔN TẬP GIỮA HỌC KÌ I- NGỮ VĂN LỚP 1O
Quiz
•
10th Grade - Professi...
11 questions
NECRO TEMA 2
Quiz
•
Professional Development
Popular Resources on Wayground
20 questions
Brand Labels
Quiz
•
5th - 12th Grade
11 questions
NEASC Extended Advisory
Lesson
•
9th - 12th Grade
10 questions
Ice Breaker Trivia: Food from Around the World
Quiz
•
3rd - 12th Grade
10 questions
Boomer ⚡ Zoomer - Holiday Movies
Quiz
•
KG - University
25 questions
Multiplication Facts
Quiz
•
5th Grade
22 questions
Adding Integers
Quiz
•
6th Grade
10 questions
Multiplication and Division Unknowns
Quiz
•
3rd Grade
20 questions
Multiplying and Dividing Integers
Quiz
•
7th Grade