கல்யாண உற்சவம் / Kalyana urchavam (Mythology with Deepika 100🎉)

கல்யாண உற்சவம் / Kalyana urchavam (Mythology with Deepika 100🎉)

KG - Professional Development

10 Qs

quiz-placeholder

Similar activities

கீதா ஞானம் வினாவிடை அத்தியாயம் 8

கீதா ஞானம் வினாவிடை அத்தியாயம் 8

Professional Development

6 Qs

பகவத்கீதை அத்தியாயம் 10

பகவத்கீதை அத்தியாயம் 10

Professional Development

10 Qs

வாரம் 1 - அத்தியாயம் 1

வாரம் 1 - அத்தியாயம் 1

Professional Development

6 Qs

வாரம் 8 -  அத்தியாயம் 7

வாரம் 8 - அத்தியாயம் 7

Professional Development

6 Qs

கீதா ஞானம் வினாவிடை அத்தியாயம் 11

கீதா ஞானம் வினாவிடை அத்தியாயம் 11

Professional Development

6 Qs

வாரம் 12 -  அத்தியாயம் 11

வாரம் 12 - அத்தியாயம் 11

Professional Development

6 Qs

Do you know your buddies?

Do you know your buddies?

KG - Professional Development

11 Qs

Wizzards of MoM Edition 3

Wizzards of MoM Edition 3

KG

9 Qs

கல்யாண உற்சவம் / Kalyana urchavam (Mythology with Deepika 100🎉)

கல்யாண உற்சவம் / Kalyana urchavam (Mythology with Deepika 100🎉)

Assessment

Quiz

Fun, Religious Studies, Moral Science

KG - Professional Development

Easy

Created by

Deepika Venkatesan

Used 3+ times

FREE Resource

10 questions

Show all answers

1.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

இராமர் - சீதை / Rama - Sita

கிருஷ்ணர் - சத்யபாமா / Krishna - Satyabama

ஸ்ரீனிவாசன் - பத்மாவதி / Srinivasa - Padmavati

2.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

சிவன் - சதி / Shiva - Sati

அர்ஜுனன் - சுபத்திரை / Arjuna - Subadra

முருகன் - வள்ளி / Muruga - Valli

3.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

நளன் - தமயந்தி / Nala - Damayanthi

இராமர் - சீதை / Rama - Sita

துஷ்யந்தன் - சகுந்தலை / Dushyanta - Shakuntala

4.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

அர்ஜுனன் - சுபத்திரை / Arjuna - Subadra

கிருஷ்ணர் - ருக்மணி / Krishna - Rukmani

பலராமர் - ரேவதி / Balarama - Revati

5.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

ஸ்ரீனிவாசன் - பத்மாவதி / Srinivasa - Padmavathi

இராமர் - சீதை / Rama - Sita

சுந்தரேஸ்வரர் - மீனாக்ஷி / Sundareswarar - Meenakshi

6.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

கணேசர் - ரித்தி, சித்தி / Ganesha - Riddhi, Siddhi

முருகன் - வள்ளி, தேவயானி / Muruga - Valli, Devyani

கிருஷ்ணர் - பாமா, ருக்மணி / Krishna - Bama, Rukmani

7.

MULTIPLE CHOICE QUESTION

15 mins • 1 pt

Media Image

ரங்கநாதர் - ஆண்டாள் / Ranganathar - Andal

ஸ்ரீனிவாசன் - பத்மாவதி / Srinivasa - Padmavathi

பலராமர் - ரேவதி / Balarama - Revati

Create a free account and access millions of resources

Create resources
Host any resource
Get auto-graded reports
or continue with
Microsoft
Apple
Others
By signing up, you agree to our Terms of Service & Privacy Policy
Already have an account?